Stille Vann Skvulp er en liten familiebedrift grunnlagt sommeren 2019 av Linda Jankowski. I vårt lille verksted lager vi smykker av sølv. Ta en nærmere titt og se alle de vakre smykkestenene vi bruker! Vi elsker fargeklatter og bruker kun ekte vare skapt i naturen. Som et kompliment til våre sølvsmykker har vi også et voksende sortiment av gullsmykker- og hvem kan trå feil med diamanter? Ønsker du deg noe du ikke finner på StilleVannSkvulp.no, ta kontakt så skal vi prøve å helpe deg. Vi kan skaffe det meste, for eksempel kjeder med lås i sølv, gull og hvitt gull. Alle våre håndlagede smykker kan spesialbestilles med stener i fargen du ønsker.

Edelstener og Halvedelstener

I våre smykker finner du mange spennende edelstener og halvedelstener. Vi benytter alle kvaliteter fra AA til tydelig inkludert. Felles for alle "stenene" vi benytter er at de er vakre. Siden vi benytter naturlige stener i våre smykker (med mindre annet er oppgitt), vil aldri to smykker være helt like. Vi gjør vårt beste for å gi en korrekt gjengivelse av fargene og fargevariasjonene i våre smykkestener. Mange av våre stener endrer farge ut fra lyssetting, for eksempel Opal, Labradoritt og Månesten. Vi prøver alltid å vise hvordan stenene ser ut i begge settinger.

Diamanter

Våre diamantsmykker er levert av NOOR og holder høyeste kvalitet. Dette er ubehandlede diamanter sortert for optimal refleksjon, såkalt Firetrace-diamanter. Rådiamantene er levert av anerkjente De Beers og slipt i Antwerpen.